Betaalbaarondergoed.nl is een onderdeel van Abbenhuis Textiel gericht op dames-, heren-, kinderondergoed en nachtkleding van diverse topmerken. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan ondergoed wat constant wordt uitgebreid met nieuwe artikelen.

Wij zijn in 2001 gestart met de verkoop van ondergoed en nachtkleding op diversen markten in Nederland maar al werkzaam in de ondergoedbranche sinds 1987. Abbenhuis Textiel bleef steeds verder door groeien en ook het assortiment werd steeds verder uitgebreid. Abbenhuis Textiel heeft al diverse webwinkels en daar is in 2016 Betaalbaarondergoed.nl bijgekomen, waardoor wij nog beter kunnen inspelen op de vraag van de consument.

Klantvriendelijkheid, service en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Binnen ons bedrijf heeft goede service en het liefst persoonlijke contact de hoogste prioriteit.

Heeft u een vraag dan zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar. Ook kunt u op de website via de contactpagina uw vraag achterlaten. Wij streven ernaar uw vraag zo spoedig mogelijk te behandelen.