BABY SLAAPZAKKEN

Uw baby heeft heel wat uurtjes slaap nodig, daarom is het noodzakelijk om uw baby te laten slapen in een goede slaapzak. Uw baby moet zich vrij kunnen bewegen maar er ook niet in wegzakken. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw kleine. Bij betaalbaarondergoed.nl staan comfort en kwaliteit hoog in het vaandel.

Baby ondergoed moet vooral comfortabel zijn en lekker zitten, maar je wilt ook dat het er leuk uitziet. Betaalbaarondergoed.nl heeft een gevarieerde collectie baby ondergoed. Baby ondergoed bestaat voornamelijk uit licht (pastel)kleuren. Maar ook hebben wij leuk baby ondergoed met leuke prints of grappige teksten.

Betaalbaarondergoed.nl heeft baby kleding vanaf maat 50/56 dus ook voor de hele kleintjes kunt u bij ons terecht.

Mocht u een vraag hebben of meer informatie wensen over een artikel neem dan telefonisch contact op of stuur ons een email.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Beeren Baby slaapzak M3000 Star Marine

Baby slaapzak met een print van sterren en de ritssluiting aan de voorkant van het merk Beeren Bodywear, gemaakt van een mooie zachte...

20,95

visibility

Beeren Baby slaapzak M3000 star Roze

Baby slaapzak met een print van sterren en de ritssluiting aan de voorkant van het merk Beeren, gemaakt van een mooie zachte fijnrib....

20,95